Corda Campus
Kempische steenweg 301
3500 Hasselt

5 redenen om werk uit te besteden

Personeel aanwerven, daar komt toch altijd veel bij kijken: jobadvertenties uitschrijven, motivatiebrieven doornemen, sollicitatiegesprekken houden. En knopen doorhakken. Daarna is het afwachten. Want je weet nooit op voorhand of je nieuwe werknemer de juiste mentaliteit heeft. Of hij in je team past. Of hij over de juiste expertise beschikt. Het is dan ook vaak een stressvolle periode.

 

Kies daarom voor de makkelijkere weg en besteed je werk uit. Maar waarom zou je dat doen?

1) Expertise

Een zelfstandige weet waar hij mee bezig is. Hij kent zijn vak door en door. Je hoeft hem dus niet meer op te leiden. Zo bespaar je tijd en geld.

 

 

2) Voordelig

Samenwerken met externen is goedkoper dan personeel aanwerven. Want je betaalt alleen maar de gepresteerde uren. Vakantiegeld, bedrijfsvoorheffing en ziektedagen: daar hoef jij niet aan te denken.

 

 

3) Flexibel

Een werknemer moet je altijd aan het werk houden. Terwijl je een externe alleen maar hoeft in te schakelen als je hem nodig hebt. Of dat nu voor lange of voor korte projecten is. Ze zijn vaak flexibeler en brengen ook last minute opdrachten met een glimlach tot een goed einde.

4) Frisse blik

Ze starten als externen, maar even later lijkt het of ze helemaal deel uitmaken van je team. Toch laten ze vaak een frisse wind door het bedrijf waaien. Want ze hebben een andere kijk op taken, projecten en werkwijzen. Daardoor leren jullie van elkaar. Win-win dus.

 

 

5) Harde werkers

Ondernemers zijn harde werkers. Ze zijn gepassioneerd door wat ze doen en supergemotiveerd. Doe je beroep op hun diensten, dan brengen ze die mindset mee naar jouw bedrijf.

 

Ook iAssist is een meerwaarde voor jouw onderneming. Welke taken je zoal aan ons kan uitbesteden?

 

• Email + agendabeheer

• Sales: offertes opmaken + opvolgen

• Facturatie + debiteurenbeheer

• Aankoopoptimalisatie + betalingen uitvoeren

• Loonadministratie

• …

 

En alle andere administratieve taken. Want de lijst is eindeloos.

 

Kies voor iAssist!