Corda Campus
Kempische steenweg 301
3500 Hasselt

GEZOCHT: HOOGVLIEGER MET EEN HART VOOR ADMINISTRATIE 

Hoezo, administratie saai? Bij iAssist is papierwerk een passie. Wij zijn gebeten door komma’s en worden blij van de puntjes op de i. Jij ook? Dat komt dan heel goed uit. Want ons groeiverhaal is nog lang niet geschreven. Daarom versterken we ons team met een Flying Office Assistant. Zin om er mee in te vliegen? Lees dan zeker verder.

Wat je doet:

 

 

Onze missie? Bedrijven administratief ontzorgen. Zodat zij zich kunnen focussen op datgene waar ze écht goed in zijn. Exact wat we ook van jou verwachten. Want jij bent een krak in je vak. En staat voor papierwerk met pit en precisie. Waar je opdracht ook ligt. Bij de klant op kantoor of online vanuit onze hippe hotspot op de Hasseltse Corda Campus.

Kortom: jij fladdert probleemloos van de ene opdracht naar de andere. En groeit mee met de klanten in jouw portefeuille. Hun business wordt jouw grootste uitdaging. Daarom neem je elke administratieve zorg nauwgezet over. Van facturen opstellen tot projectopvolging. En van offertes maken tot contact met de boekhouder. Jij beheerst het allemaal.

  Wie je bent:


  Vastpakken en doen! Dát is jouw motto. Met de goesting van een fris blaadje en de ervaring van een doorwinterde administrativo. Die niets aan het toeval overlaat en geen enkele situatie uit de weg gaat. Omdat je gedreven wordt door grondigheid. En je ondanks je plantrekkersmentaliteit en organisatieskills niet te trots bent om vragen te stellen. Zodat jouw klant altijd de beste oplossing krijgt.

  Je bachelordiploma of jarenlange ervaring combineer je met een neus voor bedrijfsprocessen en social media, een basiskennis boekhouding en feeling voor vaktechnische software als Exact Online, Teamleader, Yuki en/of Billit. Communiceren kun je als de beste. Zelfs in het Engels. Zo weet je perfect wat ‘flexibility’ betekent en dat ‘nine to five’ niet echt bestaat.


  Wat je krijgt:


  • Een deeltijdse en flexibele job, verpakt in een vast contract en beloond met een marktconformsalaris en heel wat extralegale voordelen.
  • De meest inspirerende werkplek op één van de grootste bedrijvencampussen van Europa. Corda Campus bruist van energie, nieuwe ideeën en mogelijkheden.
  • Een warm welkom in een team dat oog heeft voor jouw persoonlijkheid, brandt van ambitie en iedereen als evenwaardig beschouwt.
  • De kans om jezelf te tonen en je vast te bijten in het verhaal van boeiende klanten en uitdagende projecten.  
  • De beste collega’s die de krachten bundelen wanneer het moet en het glas heffen als het mag. One team, one goal en – af en toe – one glass of wine.

  Binnenkort klinken op jou als onze nieuwe Flying Office Manager? 

  Spreid je vleugels en stuur je cv en motivatiebrief naar info@iassist.be!