Corda Campus
Kempische steenweg 301
3500 Hasselt

Marion: onze beste vrouw in business!

Marion Sterckx van iAssist is verkozen tot Limburgse Womed Belofte van het Jaar. Het wil zeggen dat zij, in de groep van de startende bedrijven, door de jury is verkozen tot de vrouwelijke ondernemer met het grootste groeipotentieel. Met deze titel op zak, mag Marion de Limburgse eer verdedigen in Brussel en een gooi doen naar de nationale onderscheiding.

 

“Na een loopbaan van meer dan 20 jaar als Office Manager en Marketing Manager in diverse bedrijven, heb ik vanuit mijn bewondering voor ondernemers iAssist opgericht”, vertelt Marion Sterckx. “Wij zijn een fullservice administratiekantoor voor KMO-ondernemers. Het is onze missie om ondernemers zodanig te ontzorgen dat ze zich 100% kunnen focussen op hun corebusiness en de groei van hun bedrijf. Samen met onze klanten groeien, dat is de mooiste voldoening!”

 

Het succes van iAssist is de jury van de Womed Belofte van het Jaar niet ontgaan. Marion werd geselecteerd als winnaar voor de provincie Limburg en mag nu naar Brussel om te wedijveren met de winnaars van de andere regio’s. Je kunt haar alvast een duwtje in de rug geven door een stem uit te brengen via deze link. Trouwens: een volledig portret van Marion Sterckx is terug te vinden in onze rubriek Straffe Madammen: lees het artikel hier. En bekijk zeker ook onderstaande video!