Corda Campus
Kempische steenweg 301
3500 Hasselt

Force International en al haar merken: iAssist assisteert administratie


Force International: dat is full force vooruit. Als commerciële entiteit overkoepelt het enkele mooie merknamen zoals Brandologic, Eqip en IrisCall. Als marketing-, business én commercieel manager van die merken heeft Ilse van Tongerloo een bomvolle agenda. Eentje waarin ze maar weinig kwalitatieve momenten vond om de administratie vlot te verwerken. iAssist to the rescue!

 

Force International is de overkoepelende paraplu van verschillende entiteiten zoals het marketing- en communicatiebureau Brandologic en telefoniebedrijf IrisCall. Aan de zijde van Force International-oprichter en echtgenoot Gerry Dekens, probeert Ilse Van Tongerloo alle balletjes in de lucht te houden. “Met vier vaste medewerkers in dienst én een straffe equipe freelancers bouwen we een mooi netwerk van dienstverlening uit in verschillende sectoren”, geeft Ilse fier mee.

Limburgse ontdekking

Om die verschillende merken administratief te ondersteunen, dacht Ilse onmiddellijk aan iAssist. “Ik volgde een acceleratorprogramma van inspirator en onderneemster Véronique Bockstal aan de UCLL. Ik reisde daarvoor een paar avonden richting Limburg voor enkele boeiende lessen. Eén van de opleidingsmomenten ging over administratie. Marion kwam er iAssist voorstellen. Door de instant klik met Marion wist ik waar ik moest aankloppen toen onze administratieve nood hoog zat. Sinds maart versterkt ze ons team een halve dag in de week op ons kantoor in Westerlo.”

Persoonlijk contact

Dat Marion elke week de tijd neemt om richting de Kempen te rijden, is voor Ilse goud waard. “Ik schakelde iAssist vooral in voor de aankoop- en verkoopfacturen. Deze sleep ik naar een aparte mailbox en Marion verwerkt ze in zowel ons eigen systeem van OneDrive als dat van het boekhoudprogramma Exact. Onze boekhouder kan er dan verder mee aan de slag. Mét succes: ik kreeg nog nooit opmerkingen van hem terug over slordigheden. Dat Marion elke week een halve dag inhouse aan de slag gaat, is voor mij dé doorslaggevende factor waarom ik met iAssist werk. Zo kan ik administratief pingpongen met haar wanneer het nodig is. Dat menselijke aspect is voor mij van groot belang.”

Breed inzetbaar

Op termijn wil Ilse iAssist misschien nog voor een bredere waaier aan administratieve taken optrommelen. “Op dit moment hebben we enkel nood aan dat kleine stukje financiële hulp. Maar zeg nooit nooit. iAssist staat voor open communicatie, flexibiliteit én vertrouwen. Alle troeven die ik zoek in partners. En het is natuurlijk leuk als het persoonlijk ook klikt met iemand voor leuke babbels bij de koffiemachine. (lacht) Ik heb hun diensten al enkele keren aangeraden aan andere ondernemers met gelijkaardige uitdagingen. Dat doe ik graag voor hen terug.”

"iAssist ontzorgt. Ik denk zelfs niet meer na bij kleine financiële administratieve taken.

Ik vertrouw ze Marion graag toe."

Ilse Van Tongerloo - Force International