Corda Campus
Kempische steenweg 301
3500 Hasselt

Hartelijk ambassadeurschap tussen ABM Accountants en iAssist

 

Volgend jaar blaast ABM Accountants 30 kaarsjes uit. Als experten in accountancy, fiscaliteit en zelfs een stukje juridische dienstverlening, zetten de 23 medewerkers élke dag alles op alles om klanten allround bij te staan. Een attitude waarin iAssist zich absoluut herkent. Het is dan ook één van de redenen waarom ze iAssist in het achterhoofd houden wanneer hun klanten op zoek zijn naar administratieve ondersteuning. Partner Laurent Ghijsens licht toe.

 

In 2018 maakte Laurent Ghijsens de overstap naar ABM. Nog geen vier jaar later was hij vennoot. “We groeien elk jaar in aantal”, vertelt hij. “Zowel in klanten als in medewerkers. Om onze klanten zo goed mogelijk te blijven ondersteunen, kijken we verder dan de noden van boekhouding en fiscaliteit alleen. Intern nemen we ook een stukje juridisch advies op ons. En als de vraag té complex is, zijn we ook niet bang om externe partijen in te schakelen. Al gaat het wel altijd over structurele samenwerkingen met partners die we al even kennen en vertrouwen. Zo is Marion van iAssist in beeld gekomen.”

Vat vol vertrouwen

 

 

Marion is zélf klant bij ABM Accountants. In 2018 leerde Laurent haar kennen op een netwerkevent. “Toen klonk de naam iAssist nog niet zo luid als ze vandaag doet in de ondernemerswereld, maar ik voelde wel al meteen veel passie. iAssist is doorheen de jaren ook op een heel gezonde manier gegroeid, en dat is iets waar we ons bij ABM in herkennen. Waar de job van Marion stopt bij een klant, begint die van ons. We zitten dus niet in elkaars vaarwater. Zij doen de input, wij de verwerking. Toen één van onze grote klanten een tijdje geleden zonder hoofdboekhouder kwam te zitten, trommelde ik Marion op. Zij namen heel wat werk over op zeer korte tijd. Zo geven wij onze klanten ook een stukje extra service. Het is geruststellend om te weten dat onze klant met een capabele partij in zee gaat.”

Wil je snel gaan? Ga alleen. Maar wil je ver komen? Ga dan samen! Het is de leuze achter onze samenwerking met gezonde groeier ABM Accountants. Het levende bewijs dat netwerken ook écht wat oplevert als je het juist doet.

Ambassadeurs

 

De samenwerking vloeit in beide richtingen. “Ook wanneer Marion een klant heeft die op zoek is naar een nieuwe boekhouder, of merkt dat het beter kan, denken ze aan ABM. Zo zijn we elkaars ambassadeurs (lacht). Zolang ze een goed gevoel heeft bij ons en wij bij haar, is het een vruchtbare samenwerking. De werkattitude van iAssist past ook gewoon goed bij die van ons. Ze denken mee met de klant, kunnen snel schakelen en zitten met hun prijs-kwaliteit op een knap level. Marion heeft doorheen de jaren echt een sterk merk gemaakt van iAssist. Je moet het maar doen!”

Warme samenwerking

 

 

Het contact met iAssist beschrijft Laurent als warm en open. “Ik heb eigenlijk altijd contact met Marion zelf voor eventuele doorverwijzingen. Ze is open, vriendelijk, sociaal, ... Ik neem aan dat haar medewerkers dat ook zijn. Binnen ABM ben ik degene die haar vooral in mijn achterhoofd heeft zitten als onze klanten op zoek zijn naar ondersteuning. Maar ze is zich ook al komen voorstellen aan de andere vennoten. Zo’n beslissing gaat bij ons intern sowieso door een aantal handen. Dus is het positief om te merken dat ook mijn partners bij ABM de diensten van Marion appreciëren.” 

“Het is geruststellend om te weten dat onze klant met een capabele partij in zee gaat als we iAssist aanraden.”

ABM-partner Laurent Ghijsens:

Partner ABM Accountants | iAssist
Hartelijk ambassadeurschap tussen ABM Accountants en iAssist