Corda Campus
Kempische steenweg 301
3500 Hasselt

iAssist lost administratief vraagstuk op voor JD Technical Solutions

 

Advies en daadkracht in groene energie, verpakt in jarenlange ervaring? Dat kan maar één adres zijn: JD Technical Solutions. Het familiebedrijf uit Genk zet sinds vorig jaar reuzensprongen richting een structurele totaaloplossing in hernieuwbare energie. Dochter Valérie Jenaer voegde daar nog een extra portie futureproof administratieve ondersteuning aan toe, samen met iAssist.Dominiek Jenaer staat met zijn JD Technical Solutions al bijna 15 jaar op de kaart als adviseur in industriële koeling. Tot dochter Valérie zich twee jaar geleden op het business & project management stortte. Het doel? Het volledige potentieel van het familiebedrijf omarmen. “Ik voelde dat we heel wat kennis in huis hadden. Waarom keken we dan niet in de richting van totaalconcepten? Sinds midden 2022 zijn die totaaloplossingen in hernieuwbare energie onze corebusiness. Denk aan zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, warmtepompboilers en warmtepompinstallaties. Het hele plaatje dus. In het kader van de actuele energiecrisis een beslissing die ons tot nu toe geen windeieren heeft gelegd. Wij denken met plezier groene energievraagstukken voor onze klanten uit. Voorlopig vooral voor particulieren, maar we mikken binnenkort ook meer op B2B. We staan aan de vooravond van een mooi groeitraject.”

Straffe match

De schakel die nog ontbrak in dat groeitraject? Een administratieve kameleon. “We zochten iemand die ons af en toe kan bijstaan. Stap voor stap. Via een gemeenschappelijke connectie hoorde ik dat iAssist expert is in die specifieke nood. Jarenlang teerde de administratie van het bedrijf op losse Excel-sheets en documenten. Ik heb eerst enkele digitale stappen gezet in die flow, daarna kwam Maria bij ons aan boord. Een straffe match ook. Ik ben heel blij dat Marion haar aan ons heeft gekoppeld. Maria is een krachtige madam. Bijt zich overal in vast en is met alle taken vliegensvlug weg. Zij is de dynamische factor die ik zocht in onze administratie.”

Langetermijnplan

Voor Valérie is de samenwerking met iAssist een structurele langetermijnrelatie. “Zodra ik nog meer zaken op orde heb in de administratieve processen, ben ik niet bang om meer over te dragen aan Maria. Op dit moment doet ze vooral algemene zaken. Het aanmaken van facturen en snelle opdrachten tussendoor. Het zijn taken die ik in alle vertrouwen in haar handen leg één keer per week. Ze werkt online voor ons, maar ik wéét dat ze flexibel genoeg zijn om ook langs te komen als het moet.”

Samen groeien

“iAssist is de partij die onze groei mee faciliteert”, vertelt Valérie. “Maria is een spontane, goedlachse schakel die heel wat dingen uit handen neemt. Maar ook iAssist zélf zorgt voor meerwaarde in ons bedrijf. Zo denken zij regelmatig aan ons als ze met een potentiële klant voor JD Technical Solutions in contact komen. Door die kruisbestuiving kwamen we al heel wat interessante partners tegen. Ik kan hen echt aanraden. Het zijn energieke mensen die leven in je administratie blazen. Op hoog niveau en met een flexibele mindset. iAssist groeit met je mee.”

“Maria is een straffe match met ons bedrijf. Ik ben heel blij dat Marion haar aan ons heeft gekoppeld. Zij is de dynamische factor die ik zocht in onze administratie.”

 

Valérie Jenaer – Business & Project Management JD Technical Solutions