Corda Campus
Kempische steenweg 301
3500 Hasselt

Rezolv kiest voor een administratief level hoger

 

Rezolv en iAssist? Partners in crime. Rezolv haalt het beste in zijn klanten naar boven door hun excellente expertise in bedrijfsprocessen, voorraadbeheer, digitalisering en softwareontwikkeling, iAssist duwt Rezolv dan weer een niveautje hoger in administratie. “Ik werk alleen maar met betrouwbare partners”, aldus Robbie Eyckmans, Chief Executive Officer van Rezolv.

Het verhaal van Rezolv start in 2017 onder leiding van dromer én doener Robbie Eyckmans. Pure consultancy, dat was het plan. Klanten begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden. “De next version”, steekt Robbie van wal. “Wij kijken hoe bedrijven hun interne processen succesvol kunnen optimaliseren met een focus op logistiek en supply chain. Heel vaak kwamen daar dan digitale oplossingen uit als advies. En dan kwam de onvermijdelijke vraag: ‘Doen jullie dat ook?’ Het antwoord was altijd nee (lacht). Niet lang daarna hebben we een digitale poot aan het bedrijf toegevoegd door de overname van een softwarebedrijfje uit Hasselt. We vertrekken altijd vanuit advies. Maar bieden dus ook softwareoplossingen aan in samenwerking met Odoo. Zij ontwikkelden een ERP-systeem voor onder andere kassa, webshop, verkoop, website, inkoop, voorraadbeheer, boekhouding, ... die wij integreren bij onze klanten. De gedroomde partner in crime.”

Administratieve bondgenoot

Die andere (administratieve) bondgenoot vonden ze in iAssist. “Ik kende Marion uit een salesopleiding van VOKA in 2018. We zijn elkaar sindsdien niet meer uit het oog verloren. Ik volgde wat zij allemaal deed en omgekeerd. Omdat we voor een grote groeispurt staan, voelde ik de nood om de administratie – die ik eigenlijk nog helemaal zelf deed hiervoor – uit handen te geven. Maar niet in de eerste de beste handen. Ik vertrouwde Marion volledig. Jessie komt nu 4 uur per week naar ons kantoor op woensdag. Dat was voor mij wel een vereiste: ze moet hier zijn om kort op de bal te spelen. Jessie is een echte administratieve duizendpoot. Ze verwerkt de aankoopfacturen, doet HR-administratie, de lonen, verzekeringen, ... Haar bakje is nooit leeg door alle drukte (lacht).”

Flexibele service

Het was een grote stap voor Robbie: die taken uit handen geven. Maar hij is opgelucht dat hij met iAssist in zee ging. “Zelfs als ik er niet ben, kan Jessie aan de slag. Ik vertrouw haar echt volledig. De grootste troef voor mij is de flexibiliteit van iAssist. Ik weet dat als ik haar méér nodig heb in de toekomst dat ik op iAssist kan rekenen. Maar ook wanneer we ooit zo hard groeien dat we hun niet meer nodig hebben, kan ik nog rekenen op Marion haar diensten. Als wij iemand voltijds zouden aannemen voor de administratie, staat zij paraat met rekruteringsadvies. Waar vind je nog zo’n service (lacht)? Onze samenwerking met iAssist loopt dankbaar in beide richtingen: wij doen een beroep op hun services en vertellen er andere ondernemers over. Zij laten onze naam op hun beurt vallen bij potentiële klanten. iAssist kent het ondernemerswereldje ondertussen héél goed. En ze zijn niet bang om hun netwerk in dat van ons vast te haken. Win-win!”

“Onze samenwerking met iAssist loopt dankbaar in beide richtingen: wij doen een beroep op hun services en vertellen er andere ondernemers over. Zij laten onze naam op hun beurt vallen bij potentiële klanten. Win-win!”

Robbie Eyckmans, CEO van Rezolv