Corda Campus
Kempische steenweg 301
3500 Hasselt

Nieuw in de Maison Slash-community: administratieve assistent iAssist 

 

Al van online community Maison Slash gehoord? Het is de digital village die Anne Cornut en Ingrid Renders zeven jaar geleden eigenhandig opbouwden. Met content door én voor slashparents: ouders die niet hoeven te kiezen tussen hun rol als mama en papa en andere interesses. Door hun sterke groei, was er nood aan administratieve ondersteuning. En zo zet Wendy van iAssist nu haar schouders onder de HR-administratie van het Brusselse Maison Slash.

 


De stem van de ouders


Are the parents all right? Ze vragen het zich af bij Maison Slash. Met zowel een Nederlandse als een Franstalige community focussen ze op boeiende artikels, een magazine, nieuwsbrieven, een podcast, events, masterclasses én herkenbare – en vaak hilarische – socialmediaposts. “Maison Slash is uit een eigen nood ontstaan”, geeft Anne mee. “Je hoeft niet te kiezen tussen je rol als ouder en je interesse in bijvoorbeeld muziek, mode of lifestyle. Je plaatst gewoon een slash tussen al die leuke dingen. Daarbij willen we gezinnen ook een stem geven. Dat doen we door onze slashparents regelmatig zélf aan het woord te laten in artikels.”

Ondersteuning in HR


Anne is gezegend met een enorme drive en tonnen energie. Ze houdt heel wat ballen in de lucht als @mamavanvijf, maar kan ook goed loslaten. En dat is precies wat ze deed voor een stukje interne administratie. “Marion van iAssist en wij van Maison Slash werden vorig jaar allebei genomineerd voor een Womed Award van Markant vzw en UNIZO. Dat móest wel matchen, dacht ik. En dat deed het ook. Marion schakelde heel snel en stelde Wendy aan ons voor. Na een korte inwerkingsperiode, staat ze nu in voor all things HR. Vakantieregelingen, ziekte, lonen, contracten, arbeidsreglementen, maaltijdcheques, … HR is een lijvig beestje (lacht). Wendy versterkt ons één online namiddag per week. Want er is echt werk genoeg.”

 

Snelle schakelaar


Dé troefkaart van iAssist volgens Anne? Hun tomeloze inzet. “Ze schakelen enorm snel. Ook als iets niet meteen afgeraakt, hebben ze er geen moeite mee om dat terug op te pikken op andere momenten. Ik kan het echt met een gerust hart overlaten aan Wendy. En net daardoor kan ik hun service aanraden aan collega-ondernemers. iAssist is dan wel een externe partij, ze staan met beide voeten in je bedrijf. Maison Slash is een tof team van tien personen. Iedereen heeft hier zijn eigen rol: van redactrices tot communitymanagers en sales. Maar administratie is vaak een ‘must-do’ waar je al snel een halve dag – of méér – mee kwijt bent. En ik zeg bewust kwijt, want als je het tussen al je andere taken door moet doen, helpt het je zaak niet echt vooruit. Dat lossen we nu dus op met een kwalitatieve en betrouwbare partner: iAssist.”

“Administratie is vaak een ‘must-do’ waar je al snel een halve dag – of méér – mee kwijt bent. Dat probleem lossen we nu dus op met een kwalitatieve en betrouwbare partner: iAssist.”
Co-founder Anne Cornut
 
Met een steile groeicurve, bleef er voor Maison Slash nog weinig tijd over voor de HR-administratie. iAssist schiet het digitale platform te hulp.
Maison Slash vindt administratieheld iAssist