fbpx

iAssist?
Wie zijn we?

De naam iAssist zegt precies wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij assisteren ondernemers en bedrijven in hun bedrijfsvoering, in-house of vanop afstand, zodat zij zich kunnen richten op hun core business. Dat gaat veel verder dan louter administratieve ondersteuning. Met iAssist haal je niet alleen bijzonder beslagen administratieve krachten in huis, maar ook ervaren projectmanagers en sparringpartners die je in alle facetten van je onderneming vooruit helpen.

Onze 4
beloftes
aan u

  • Wie is iAssist?

    Oprichter en zaakvoerder

    Marion Sterckx

1

We realiseren zakelijke ambities

Wij helpen onze klanten om hun zakelijke ambities te realiseren, hoe groot of klein die ook zijn. Wij worden al vlug jouw onmisbare rechterhand. Wij zijn jouw persoonlijke, betrouwbare en flexibele bron van advies en praktische hulp. We werken altijd op maat van jouw wensen, zodat jij de tijd en de kansen krijgt om die dingen te doen die voor jou (persoonlijk en professioneel) belangrijk zijn.

2

Ondersteuning
op maat

Wij leren jouw bedrijf van binnenuit kennen zodat wij kunnen bijspringen waar nodig, zonder dat je ons hierin moet sturen. Dat maakt iAssist veel meer dan een consultant die een keertje langskomt en ‘verbeteringen’ aanbrengt, of enkel een administratieve hulp. iAssist wordt onderdeel van jouw bedrijfsvoering en kijkt van binnenuit naar wat beter kan.

3

Samen laten we jouw bedrijf groeien

Je introduceert met iAssist een barometer in je bedrijf die minutieus aangeeft in welk weer je zaak zich bevindt. Als deskundige op vele vlakken én als ervaringsexperten ziet het iAssist team als geen ander de flessenhalzen, de problemen, de gevaren en de positieve drives in jouw bedrijf. Vanuit onze ervaring en expertise in tal van sectoren en bedrijven – van groot tot klein – kunnen wij de pijnpunten blootleggen én gericht ondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat jij je kan richten op je kerntaken, dat jouw firma swingt en zo de concurrentie ver achter je laat.

4

Professionalisme en empathie als drijfveer

Het iAssist team staat bekend om hun professionalisme en sterk inlevingsvermogen. Wij vereenzelvigen ons met onze klanten en willen oprecht het beste voor hen, zelfs als dit betekent dat we een hekel punt moeten aanboren (want soms doet groeien pijn) of dat we onszelf overbodig maken (groeien betekent vaak personeel aannemen). Wij zijn een ambassadeur voor jouw bedrijf en zullen ons uitgebreid netwerk openstellen om meer business voor jou te genereren. Want als het goed gaat met onze klanten, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Over Marion

20 jaar ervaring als Office Manager, Marketing Manager en projectbegeleiding in diverse sectoren en voor kleine en grote bedrijven.

“Brengt graag orde in chaos”

“Het mooiste compliment dat ik ook van een klant kreeg was dat hij zonder mij zijn zaak had stopgezet. Met tranen in de ogen vertelde hij me wat het voor hem betekende dat ik er iedere week was, niet alleen om zijn administratie in orde te brengen, maar ook om even samen te sparren over hoe het met de zaak ging. Blijkbaar had ik hem zo gemotiveerd dingen anders aan te pakken dat hij opnieuw de zin had gevonden om er weer helemaal voor te gaan met zijn zaak. Prachtig vind ik dat!”

Mooi toch?

Ben je nieuwsgierig naar hoé iAssist precies te werk gaat & waarom u voor ons moet kiezen?  Lees alles over onze unieke, professionele service.