fbpx

Waarom kiezen voor
iAssist?

1

Wij bieden een unieke service

De beste administratieve ondersteuning met als meerwaarde het objectieve perspectief van een buitenstaander die (na verloop van tijd) alle ins en outs van je bedrijf kent.

2

Wij zijn
kostenefficiënt

Onze tijd wordt aangeboden in uren en dagdelen. Er zijn geen extra kosten die je wel hebt als je personeel aanwerft. ​

3

Wij zijn
oplossingsgericht

Geef ons een uitdaging en we bijten ons er helemaal in vast. Wij doen niets liever dan problemen van alle kanten te bekijken om dan met de beste oplossing te komen.

4

Wij zijn
leergierig

Bij iedere nieuwe klant nemen we ruim de tijd hen te leren kennen. We streven voortdurend naar verbetering, innovatie en vooruitgang.

5

Ons team bestaan enkel uit professionals met passie voor het vak

Onze consultants worden opgeleid door Marion Sterckx, maar hebben elk hun speciale vaardigheden, flair en aanpak die perfect bij de klant past.

6

Wij zijn de rechterhand van onze klanten

We werken hard om goede professionele relaties te creëren met al onze klanten op basis van vertrouwen, discretie en respect. Als wij bij onze klanten op kantoor werken krijgen zij onze exclusieve aandacht.

7

We zijn
resultaatgericht

We engageren ons om in onze klanten te investeren om hen te helpen orde en rust te creëren in hun drukke leven en die professionele groei te verwezenlijken waar ze al lang van dromen.

8

We delen ons
netwerk

We zetten ons netwerk open voor gekende partners, maar nemen geen commissies. Wij willen als projectmanagers de meest geschikte partners voor jouw project zoeken.

Mooi toch?

Ben je nieuwsgierig naar hoé iAssist precies te werk gaat & waarom u voor ons moet kiezen?  Lees alles over onze unieke, professionele service.