fbpx

Sterck Magazine: Bedrijven helpen groeien…

Bedrijven die groeien, lopen vaak vast op de extra administratieve en organisatorische lasten die hiermee gepaard gaan. iAssist biedt het antwoord. “Van administratie, projectopvolging tot business support, wij laten ondernemers focussen op wat ze graag en goed doen”.

In de rugzak van Marion Sterckx zit 20 jaar ervaring. Bijna drie jaar geleden kon ze niet langer weerstaan aan de kriebel om zelf te ondernemen. “Het was een sprong in het diepe, maar wel eentje die ik mij niet beklaag. Stelselmatig groeide onze klantenportefeuille. We hebben vooral een groot hart voor kleine kmo’s die hard vechten voor hun plekje. Hen ondersteunen is onze missie”, vertelt Marion.

Allround ondersteuning

Administratieve ondersteuning van A tot Z, projecten succesvol opstarten, opvolgen en afronden of een kritische blik werpen op de bedrijfsvoering en concrete verbeteringen aanbrengen … iAssist biedt een allround ondersteuning.

“Zo kunnen we ingezet worden in het financieel management bij onze klanten: we zorgen dat offertes tijdig de deur uit zijn, de facturen verstuurd worden en het debiteurenbeheer opgevolgd zodat onze klanten een gezonde cashflow hebben. Op deze manier hebben we onszelf al snel terugbetaald. Voor 2021 broeden we
trouwens op plannen om nog meer ondersteuning te bieden”, verklapt Marion.

Niet alleen een gebrek aan omzet, maar ook liquiditeitsproblemen door onvoldoende toegang tot krediet of door onbetaalde facturen, zijn de oorzaak van menig faillissement.

Toekomst is digitaal

iAssist werkt volledig op maat van haar klanten en is actief in verschillende sectoren. “We zetten doelbewust in
op digitalisering. Zo werken we bij de klant op kantoor, maar evengoed virtueel. Een gezonde business is namelijk het startpunt zijn van elke succesvolle onderneming”, besluit Marion.

Ben je nieuwsgierig naar onze dienstverlening en wil je graag meer weten?

Neem gerust contact met ons op….