fbpx

Sterck Magazine: Allround ondersteuning

Sta je voor een zakelijke groeispurt? Dan is administratieve en organisatorische ondersteuning ontzettend welkom. iAssist gaat zelfs nog een stapje verder. En helpt je doelen verwezenlijken door je volledig te ontzorgen.

Zo’n drie jaar geleden startte Marion Sterckx iAssist op. “Sinds dag één is het de bedoeling om kmo’s in en rond Limburg op diverse vlakken te ontzorgen. Zodat zaakvoerders zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness”, legt Marion Sterckx uit. “Dat houdt in dat we – inhouse of virtueel vanop afstand – op administratief vlak ondersteunen. Denk maar aan planningen maken, facturatie, offertes opstellen, debiteurenbeheer …

Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor projectbegeleiding.
Als externe projectmanager zijn we het centrale aanspreekpunt en zorgen we dat elk project vlot en professioneel uitgevoerd wordt.”

Business Support

Wil je nog een stapje verder? Dan kun je ook een beroep doen op de Business Supportafdeling van iAssist. “Dat is een logisch verlengstuk van onze administratieve en organisatorische ondersteuning.

Door onze jarenlange ervaring in tal van sectoren en ondernemingen kunnen we een kritische blik werpen op
je bedrijfsvoering. Met onze inzichten en suggesties kun jij vervolgens verbeteringen aanbrengen en je groeidoelstellingen sneller bereiken”, legt Marion Sterckx uit. “In principe zijn we jouw externe rechterhand. We denken mee op vlak van prijzen, marketing, optimalisaties, sales … Heel wat kmo-ondernemers hebben
de tijd niet om zich daarmee bezig te houden en laten daardoor groeipotentieel liggen. iAssist volgt op en lost op.”

Zelf ook groeien

iAssist staat vooral kmo-ondernemers bij die geen eigen administratieve dienst hebben. “Bij heel wat bedrijven
zijn we er het hele jaar door aanwezig in blokken vanaf vier uur, maar we voorzien ook extra ondersteuning tijdens piekmomenten.

Zodra een bedrijf zo hard groeit dat het tijd is om een administratieve kracht aan te werven, begeleiden we ook op dat niveau. We helpen de geknipte medewerker zoeken en leiden hem of haar desgewenst ook op. Bovendien blijven we plug-and-play. Dat betekent dat we altijd beschikbaar zijn bij een langdurige afwezigheid van een medewerker of een interne verschuiving.”

Ambitie

Toekomstplannen? Die heeft iAssist zelf natuurlijk ook. “Onze ambitie is om in de markt echt gekend te staan als de rechterhand van kmo-ondernemers. We gaan top-level op vlak van ondersteuning en ontzorging en willen uiteraard zelf ook nog wat groeien”, verduidelijkt Marion Sterckx.

“Onze klanten goed blijven servicen is de absolute prioriteit. En uit onze tevredenheidsenquête van eind vorig jaar blijkt dat we dat goed doen: meer dan 95% van de ondervraagden geeft aan ‘erg tevreden’ te zijn.”

Ben je nieuwsgierig naar onze dienstverlening en wil je graag meer weten?

Neem gerust contact met ons op….