Jonge Wolven: iAssist in de krant

JONGE WOLVEN: Marion Sterckx (iAssist) (HBVL)

“Rechterhand van ondernemer”

DIEPENBEEK - Bent u het beu dat u als ondernemer zoveel tijd moet stoppen in administratie? Of zoekt u een manier om wat meer tijd door te brengen met uw familie? Dan kunt een beroep doen op iAssist van Marion Sterckx uit Diepenbeek. Zij boogt daarvoor op 20 jaar ervaring bij multinationals en kmo’s. “Ik wil de rechterhand van de ondernemer zijn”, zegt Marion Sterckx.

Marion Sterckx heeft 20 jaar ervaring in office management, marketing, event management en verkoop. Zij bouwde haar staat van dienst op bij zowel multinationals (onder meer Philips, CRH, Mann+Hummel) als bij kmo’s. “Ik ben een creatieve generalist die houdt van uitdagingen en afwisseling”, zegt ze over zichzelf. “Het begon te kriebelen om zelf ondernemer te worden. Bovendien leek het mij boeiend om voor verschillende bedrijven te werken, dat zorgt voor veel afwisseling.”

Met iAssist heeft Marion ondertussen al een paar klanten binnen. “Ik wil de ondernemer in staat stellen om bezig te zijn met de gingen die echt voor hem of haar van tel zijn. De rest neem ik met veel plezier voor mijn rekening: facturen maken, rapporten uittikken, website aanmaken, documenten ordenen, evenementen organiseren, zakenreis plannen, mailings rondsturen, offertes opmaken, extra personeel zoeken… laat maar komen! En is er iets dat ik zelf niet kan, dan ken ik wel mensen die dat wel kunnen.”

Tijdvreters

In een eerste gesprek gaat iAssist met de ondernemer na met welke grote tijdvreters en struikelblokken de ondernemer of zaakvoerder worstelt. “Daarna bekijken we samen hoe ik de ondernemer kan ondersteunen zodat hij of zij kan doen wat echt telt. Veelal is dat ondernemen, maar het kan ook zijn dat de ondernemer meer tijd voor zijn of haar gezin zoekt”, legt Marion Sterckx uit.

Door van binnenuit het bedrijf te leren kennen, kan Marion bijspringen waar nodig en zonder dat je hierin moet sturen en heeft kijkt ze van binnenuit naar wat de gevaren, problemen en positieve drives van het bedrijf. Dat maakt iAssist veel meer dan een consultant die een keertje langskomt en ‘verbeteringen’ aanbrengt.

Samen kunnen we het bedrijf een boost geven”, aldus Marion Sterckx. (dc)

www.iassist.be

 

20180612_110151.jpg

iAssist bij Starters@Work

Deze week was iAssist te gast bij Starters@Work op TV Limburg. 

Wil je meer weter over iAssist en wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf. Neem snel contact op voor een afspraak!

 

iAssist te gast bij TV Limburg Starters@Work. Ontdek hier hoe iAssist uw bedrijf helpt groeien door uw administratie over te nemen. Ook enkele klanten komen aan bod.

Administratie blijkt toch een grotere struikelblok dan gedacht bij ondernemers.

Volgens een recent onderzoek van Acerta onderschatten 45,2% van de starters de impact van administratie.

Bijna de helft van de starters onderschat de administratieve last voor zelfstandigen. Niet alleen voor starters blijkt de administratie een struikelblok, maar ook bij KMO's.

Een goede administratieve begeleiding zorgt nochtans voor een betere balans met het privéleven en voor een betere gezondheid op langere termijn.

Heb jij nood aan administratieve begeleiding? Neem zeker contact op met iAssist (info@iassist.be) of neem een kijkje op onze website: www.iAssist.be.

Lees hier het volledige artikel dat verschenen is op Acerta.be: 45,2% van de starters onderschat administratie

Do what you do best, outsource the rest

batch-books-document-357514.jpg