fbpx

Made in Limburg: Marion verhuist naar hotspot van haar doelgroep.

Administratiekantoor iAssist is zopas verhuisd naar Genk. In de dynamische omgeving van C-Mine Crib wil ondernemer Marion Sterckx de nieuwe ideeën die ze met het 3-jarige bedrijf heeft, verder gestalte geven.

“iAssist bestaat precies 3 jaar als dienstverlener voor administratieve ondersteuning, projectbegeleiding en Business Support”, zegt Marion Sterckx, die voor ze met haar eigen bedrijf begon, meer dan 20 jaar ervaring opbouwde als Office en Marketing Manager. “Onze klanten zijn vooral KMO’s. Toch denken we dat er nog heel veel potentieel bestaat bij starters, die door de samenwerking met een administratiekantoor een veel lagere drempel ervaren om de stap naar een eigen zaak te zetten. Om voor deze doelgroep vlot bereikbaar te zijn, hebben we gekozen voor een nieuwe locatie in C-Mine Crib, waar het wemelt van veelbelovende start- en scale-ups waarmee we een perfecte match kunnen maken.”

iAssist zet daarmee in op verdere groei. “We hebben vorig jaar ons team verdubbeld en maken ons klaar voor de volgende groeispurt”, aldus nog Marion Sterckx. “Er zitten ook inhoudelijk heel wat nieuwe ideeën en projecten in de pipeline, dus dat komt zeker helemaal goed!”

Bron: https://www.made-in.be/limburg/marion-verhuist-naar-hotspot-van-haar-doelgroep/ (11 februari, 2021)

Ben je nieuwsgierig naar onze dienstverlening en wil je graag meer weten?

Neem gerust contact met ons op….