fbpx

Je wilt groeien met jouw bedrijf maar het lijkt niet te lukken om de volgende doorbraak te bereiken?

Soms heb je het perspectief van een buitenstaander nodig om te weten waarom dingen wel en andere dingen niet lukken binnen jouw bedrijf. Inzicht in je eigen processen is namelijk een van de belangrijkste stappen om te kunnen groeien.

iAssist kan je dit cruciale inzicht geven. Door onze jarenlange ervaring en kennis in tal van sectoren en bedrijven zijn wij de geschikte partner om een kritische blik te werpen op jouw bedrijfsvoering. En om je te helpen verbeteringen aan te brengen, zodat je wél jouw doelen kan bereiken en kan groeien.

Een logisch verlengstuk van administratieve ondersteuning

Business support van iAssist groeit altijd voort uit onze administratieve en/of projectmatige ondersteuning. Het is het logische verlengstuk van onze betrokkenheid bij jouw bedrijf. Wij zien wat er wel en wat er niet goed loopt. Wij stellen de vragen waar je zelf nooit over na hebt gedacht. Wij kunnen snel de pijnpunten blootleggen die jou belemmeren om te groeien, omdat we er middenin zitten en tegelijkertijd ook weer niet.

Dat perspectief geeft ons een enorme voordeel om jou te kunnen helpen vooruit te gaan. Daar waar het nodig is.

Waarom iAssist jou kan helpen groeien

Wij hebben een unieke rol binnen jouw bedrijf. Wij staan met 1 been in jouw bedrijf en met 1 been buiten jouw bedrijf. Wij kijken eerst van de zijlijn toe hoe het er bij jou aan toegaat alvorens we onszelf verdiepen in het optimaliseren van de werking van jouw bedrijf.

Dat kan gaan over kleine, simpele dingen, zoals het introduceren van een computerprogramma dat het proces om te factureren enorm versimpelt. Of dat kan gaan om strategische zaken, zoals het delegeren van taken zodat jij als zaakvoerder bezig kan zijn met dat wat het belangrijkste is.

1

iAssist is jouw groeimanager

2

wij groeien met je mee

3

we nemen niet over

4

jij bestuurt

5

daarna kan jij verder groeien

Ben je klaar om van jouw bedrijf een groeibedrijf te maken?

Laat iAssist jouw administratie uit handen nemen, dan kan jij je richten op die zaken die echt belangrijk zijn. Laat dit de eerste stap zijn naar jouw verdere groei!